fbpx

Garbolund – et vin-eventyr

Vin-eventyret på Garbolund blev startet i 2003 af Jette Haugaard, da hun satte 950 vinstokke på en velegnet skråning på sin ejendom i Annisse.

Idag er vin-eventyret godt på vej ind i en ny æra. Antallet af stokke er i 2018 øget til godt 8000 i både røde og hvide sorter.

Vingården er siden sommeren 2018, drevet og ejet i fællesskab med Rigmor Westh Baagøe og Bertel Baagøe.

Rigmor er læge og en af ildsjælene bag Pilgrimsruten Tisvildevejen.
Bertel er logistik-, plan- og produktionschef for Roskilde Festival.
Rigmor og Bertels børn er med i alt hvad der foregår, og driften af vingården er en del af familiens hverdag. Der skal jo også være nogen til at føre livsværket videre engang.

Fremtidens vin

Samarbejdet med Rigmor og Bertel har betydet, at drømmene og visionerne for vinmarkerne i Annisse er vokset og udvidet. Produktionen skal op i professionel størrelse, og der er i 2019 udvidet med et større vineri i en af gårdens smukke bevaringsværdige længer. Gården er allerede et stop på den lokale pilgrimsrute, og Garbolund tager gerne imod både vininteresserede og vandrere. Planen er faktisk, at Garbolund skal være et sted hvor mange mennesker har lyst til at komme forbi og nyde både vinen, naturen og samværet med andre mennesker. Centralt for Garbolund er produktionen af god vin i parløb med naturen. Derfor gøres kontinuerligt indsatser for at kombinere et effektiv landbrug med at skabe vilkår for en rigere natur.

Frivillige på Garbolund

Garbolund har et stort netværk af frivillige fra lokalområdet, venner og bekendte samt tilrejsende vinentusiaster som deltager i gårdens aktiviteter henover året med beskæring og druehøst. De travle timer med høst af druerne afsluttes altid med en hyggelig høstmiddag på gården – med vin til naturligvis!

Categories:

Comments are closed

Julemarked – åbningstider

Alle dage fra kl. 11 til kl. 16

Lørdag 19/11
Søndag 20/11

Lørdag 26/11
Søndag 27/11

Lørdag 3/12
Søndag 4/12

Lørdag 10/12
Søndag 11/12

Lørdag 17/12
Søndag 18/12