fbpx

Til dig som overnatter

På Garbolund vil vi gerne invitere verden indenfor – vi elsker derfor når pilgrimme slår vejen forbi Garbolund med et pust af vandrerens udlængsel og eventyrlyst! Eller når gæster fuldender deres besøg med en overnatning.

Måske du har behov for at fordøje og reflekterer over dagens oplevelser et både fredfyldt og stemningsfyldt sted? og suge atmosfæren og den nærmest magiske stemning der er på Garbolund til sig.

Det er nemlig en særlig oplevelse at være overnattende gæst når caféen er lukket. Der sænker sig en særlig ro mellem bygningerne, og man véd, at nu har man det hele for sig selv.

Vi håber, at du vil nyde dit ophold på Garbolund.

Overnatningsmuligheder

Vi tilbyder overnatning i flere forskellige former:


Den lille Tipi, lejet telt, 2 sovepladser

Karlekammeret, 2 sovepladser

Pilgrimsstuen, senge 4 sovepladser

Sommerfuglestien, eget telt, 2 teltpladser


Anbefalinger

Vi bestræber os på at give vores gæster en dejlig oplevelse og derfor bliver vi ekstra glade, når nogen gør sig den ulejlighed, at skrive deres anbefaling.
Læs med her….

Vi havde et helt fantastisk ophold på Garbolund. Værterne var utrolig gæstfri og tog sig tid til at fortælle om stedets historie. Forplejningen var helt i top og omgivelserne autentiske, hyggelige og omkransede af smuk natur. Vi var heldige at opleve en nærmest magisk solnedgang. Stedet får vores aller bedste anbefalinger. Er du til eventyr så tag en tur forbi og nyd et glas vin og tapas. Vi sov i deres Tipi i haven hos stedets ejer. Max stjerner herfra to veninder på tur.

Nina Duschek

Så skønt et sted. atmosfære, sjæl, ånd og stemning i hver en krog og alle aspekter. Et super skønt ophold og jeg kommer helt sikkert igen. Kan kun anbefales på det allervarmeste.

Martin B.

Fantastisk at opleve så meget entusiasme og nærvær…..Skønt lille sted i har der.

Celine Niels Kramp

Hyggeligt og idyllisk sted med super skønne værter og virkelig dejlig mad og drikke- kan klart anbefales selv at opleve.

Marianne F.