fbpx

Vores refusions- og returpolitik varer 30 dage. Hvis der er gået 30 dage siden dit køb, kan vi ikke tilbyde dig fuld refusion eller ombytning.

For at være berettiget til returnering skal din vare som udgangspunkt være ubrugt og i samme stand, som du modtog den. Det skal også være i den originale emballage.

For at fuldføre din returnering kræver vi en kvittering eller et købsbevis.

Returnering

Når din returnering er modtaget og inspiceret, sender vi dig en e-mail for at underrette dig om, at vi har modtaget din returnerede vare. Vi vil også underrette dig om godkendelse eller afvisning af din refusion.

Hvis du bliver godkendt, vil din refusion blive behandlet, og en kredit vil automatisk blive anvendt på dit kreditkort eller den oprindelige betalingsmetode inden for et bestemt antal dage.

Forsinkede eller manglende refusioner

Hvis du endnu ikke har modtaget en refusion, skal du først tjekke din bankkonto igen.

Kontakt derefter dit kreditkortselskab, det kan tage lidt tid, før din refusion officielt er bogført.

Kontakt derefter din bank. Der er ofte en vis behandlingstid, før en refusion bogføres.

Hvis du har gjort alt dette, og du stadig ikke har modtaget din refusion endnu, bedes du kontakte os på garbolund@gabolund.dk.

Udsalgsvarer

Kun varer til almindelige priser kan refunderes. Udsalgsvarer kan ikke refunderes.

Bytte

Vi bytter kun varer, hvis de er defekte eller beskadigede. Hvis du har brug for at bytte den til den samme vare, skal du sende os en e-mail på garbolund@gabolund.dk og sende din vare til: Garbolund, Helsingevej 7, 3200 Helsinge.

Gaver

Hvis varen blev markeret som en gave, da den blev købt og sendt direkte til dig, modtager du en gavekredit for værdien af din returnering. Når den returnerede vare er modtaget, vil et gavekort blive sendt til dig.

Hvis varen ikke var markeret som en gave, da den blev købt, eller gavegiveren fik ordren sendt til sig selv for at give dig senere, sender vi en refusion til gavegiveren, og de vil finde ud af om din returnering.

Forsendelse retur

For at returnere dit produkt skal du sende eller aflevere dit produkt til: Garbolund, Helsingevej 7, 3200 Helsinge.

Du er ansvarlig for at betale for dine egne forsendelsesomkostninger for returnering af din vare. Forsendelsesomkostninger refunderes ikke. Hvis du modtager en refusion, trækkes omkostningerne ved returforsendelse fra din refusion.

Afhængigt af hvor du bor, kan den tid, det kan tage for dit udvekslede produkt at nå dig, variere.

Hvis du returnerer dyrere varer, kan du overveje at bruge en sporbar forsendelsestjeneste eller købe forsendelsesforsikring. Vi garanterer ikke, at vi modtager din returnerede vare.