fbpx

“Blomsterne i Sommerfuglestien”

Søndag den 24. juli, kl. 14

Biolog og botaniker Andreas Kelager vil tage os med på en vandring i Sommerfuglestien og langs Garbolunds vinmarker, til Søndagssalon den 24. juli. Vi skal høre ham fortælle om de planter og blomster der vokser her, deres tiltrækningskraft for insekter og andet dyreliv, og ikke mindst hvad Garbolund gør for at invitere biodiversiteten ind på deres område. Andreas vil også gøre os klogere på hvilke overvejelser man skal gøre sig, når man etablerer ‘vild natur’ mhp. at gavne biodiversiteten.

Det kan være alt fra vigtigheden af afgræsning til hvilke forhold man skal være opmærksom på i forhold til f.eks. skelnen mellem leve- og fødesteder for sommerfugle og insekter.

Andreas har som biolog speciale i livets processer og udvikling. Han har særligt fokuseret på arterne og deres bestandes vilkår i naturen, men også beskæftiget sig med hvorledes vi kan genoprette naturen, og bremse biodiversitetstabet. Andreas har et bredt kendskab til Danmarks natur, men har en forkærlighed for planterne og deres samspil med andre arter. Han har en baggrund som forsker og formidler, og har ydet biologisk rådgivning til tre danske nationalparker, herunder Nationalpark Kongernes Nordsjælland.

Søndagssalonen starter kl. 14.

Hvis I også gerne vil have mad og vin, kan I komme kl. 13. Se vores menu her.

Søndagssalon
Pris: 75 kroner ved ankomst eller bestil din billet via mail: garbolund@garbolund.dk og spar 25 kroner pr. billet.

Søndagssalon inkl. tapasret og et glas vin
Pris: 260 kroner. Bestil samtidig med din billet og spar 40 kroner.

Se program for alle søndagssaloner her.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Åbningstider

CAFÉ OG BUTIK ÅBEN LØRDAG 12-16

Overnatning åben alle ugens dage.

Selskaber alle ugens dage.

Afhentning af vin el. andet fra butik (efter aftale på mail) alle ugens dage.