Sten Sejr

Lørdagskoncert på Garbolund

Lørdag den 25. juni 2022, kl. 14

Sten Sejr – “Kirkesangeren med pophjertet”

Kom til lørdagskoncert på Garbolund lørdag eftermiddag, hvor Sten Sejr vil fylde eftermiddagen med nostalgi. Sten vil spille og synge musik fra nogle af pophistoriens store øjeblikke, krydret med små fortællinger.

Koncerten er gratis, men du kan overføre et valgfrit beløb direkte til Sten på MobilePay under koncerten❤

Lørdagskoncert på Garbolund

Lørdagskoncert på Garbolund

Bestil bord

Bestil bord på mail til: garbolund@garbolund.dk, hvis du vil være sikker på en plads og kom I god tid, hvis I skal spise frokost inden koncerten!

I vores café har vi lækre tapas-tallerkener på menuen. Du kan også købe kaffe og kage eller vores egne vine og øl fra Halsnæs Bryghus.

Om Sten Sejr

Glæden ved at udfolde poppens store kunstnere gennem sangen, har fulgt Sten Sejr gennem hele hans liv, ved siden af det professionelle liv som kirkesanger (nu i Annisse/Ramløse), og tidligere korsanger i bl.a. DR og Operaen.

Gennem tiden har Sten beundret og dyrket mange artister og genrer. Ikke mindst David Bowie, er en kunstner, som Sten er vendt tilbage til, igen og igen. Han har også arbejdet med endnu tidligere popmusik, og har bl.a. dyrket sangeren Shirley Bassey, som har fået en stor plads i både Stens hjerte og i hans repertoire. Sten komponerer også sin egen musik, og har i samarbejde med musikeren Klaus Schønning lavet flere udgivelser, hvoraf der måske bliver lejlighed til at høre et par stykker på lørdag.

Med alle de musikalske helte og heltinder, vil koncerten byde på et meget varieret program, der kommer omkring de fleste af Stens egne, og mange af vores fælles favoritsange fra både mange årtier og genrer.

Mød Sten Sejr på Facebook.

 

 

Categories:

Tags:

Comments are closed