fbpx

Garbolund Juletræer

Vil du også have en bæredygtig jul? – køb dit økologiske fairtrade juletræ på Garbolund i Annisse.

I alle weekender i december har vi åbent i vores nye lille butik og café hvor du kan købe Garbolunds økologiske julevine, smukke jule- og mandelgaver og som noget nyt – dit økologiske Fair Tree
juletræ på Garbolunds hyggelige gårdsplads.

Vi serverer suppe/en varm ret med brød og hjemmebagte småkager til kaffen/teen og risengrød til børnene. Du kan også nyde Garbolunds vine eller vores hjemmelavede glögg.

Lørdag & Søndag d. 5.+6. kl. 12-16
Lørdag & Søndag d. 12.+13. kl. 12-16
Lørdag & Søndag d. 19.+20. kl. 12-16

Garbolund, Helsingevej 7, DK-3200 Helsinge – garbolund@garbolund.dk www.garbolund.dk

Bestil dit træ

Vil du gerne være sikker på at få et Fair Tree økologisk juletræ, så bestil det på forhånd! Skriv en mail til garbolund@garbolund.dk med dit navn, tlf. nr. og hvilken størrelse juletræ du ønsker. Du kan hente juletræet på Garbolund eller få det bragt lige til døren – vi leverer hver tirsdag i december i hele Nordsjælland.

Priser
Træ 100-150 cm 650 kr.
Træ 150-200 cm 725 kr.
Træ 200-250 cm 800 kr.
(målt fra stub til øverste krans af grene)

Levering ved din dør koster 100 kr.
Juletræsfod 50 kr.

Jul med omtanke

Fair Trees juletræer dyrkes i Jylland. Fair Trees er Fair Trade. Det er jul med god samvittighed. Når du køber et Fair Trees juletræ, får du sikkerhed for, at der er udvist størst muligt hensyn til mennesker og miljø.
Fair Trees er godkendt af Fair Trade Danmark. Fair Trees kommer af frø fra Fair Seeds, som er medlem af World Fair Trade Organisation. Frøene stammer fra Georgien hvor frøene indsamles af lokalbefolkningen, hvorefter frøene sendes til Danmark for dyrkning.

Med køb af et Fair Trees juletræ bidrager du til uddannelse, sundhedsfremme og udvikling for lokalbefolkningen i Georgien – et af Europas fattigste lande.