fbpx

Frivillig til julemarked

Skulle du have lyst til at hjælpe til på julemarkedet som frivillige, vil det være en stor hjælp. Der er brug for hjælp til de børn og voksne, som f.eks. gerne vil dryppe lys, lave ler, stege æbler o.l. i vores eget lille værksted.   Der er selvfølgelig suppe, pandekager og gløgg til alle hjælpere.

Skriv til os på mail garbolund@garbolund.dk, hvis I selv, eller I kender nogen som kunne have lyst til, at være med som frivillige hjælpere.

Frivillige i haven på Garbolund

I urte- og blomsterhaven på Garbolund sker der noget helt specielt, noget som fortæller alt om hvad frivillighed er. Her kommer tre friske damer – Bente, Rie og Anni – nogle timer om ugen og ordner bedene.

Det gør de helt frivilligt og med stor glæde. De er så begejstreret for Garbolund og det, Garbolund giver lokalsamfundet, nemlig muligheden for at komme og hygge med naboer og venner. Det kan være hygge med lidt tapas en søndag eftermiddag eller mødes i fredagsbaren. Det er helt unikt at have sådan et sted i en landsby og i så smukke rammer, at det vil de tre gerne være med til at bevare.

De kan bl.a. bidrage med at gå og luge i urte- og blomsterhaven, bare en times tid. For dem er det et åndehul og yoga for sjælen, og ”samtidig får vi også frisk luft, rørt os og ikke mindst en god snak” siger de.

De fortæller, at det at være frivillig i noget man selv har valgt og brænder for, er løn i sig selv. Det giver så meget tilbage af fællesskab, glæde og en følelse af at høre til.

Men der kan godt bruges flere hænder i haven. Har du tid og lyst til at være med en times tid en gang imellem, vil du blive taget imod med åbne arme.

De er der som regel fredag eftermiddag inden fredagsbaren, så tag i haven og snak med Bente, Rie eller Anni om det hele.

Frivillige til høsten

I oktober skal der høstes vindruer og der er brug for al den hjælp, vi kan få.

Hvert år invitereres alle, der har lyst til at have nogle hyggelige dage i marken, til at hjælpe med at høste.

Der bliver serveret kaffe og kage i marken og når dagens arbejde er overstået, bydes der på fællesfrokost på gården.

Læs mere om høsten i 2022 her.

Categories:

Comments are closed

Åbningstider

Garbolund er lukket ned for vinteren.

Der er dog åbent for overnattende gæster i pilgrimsstuen.